Bejelentés


logopédia képességfejlesztés Gyakoroljon együtt a család, játékosan!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponSzavazás
Röviden arról, hogy kiknek készült ez az oldal és miért

Kedves Látogató, Olvasgató!

Ezeken az oldalakon találkozhatnak a logopédia (diszlexia, diszkalkúlia, diszgráfia, beszédhibák, pl: pöszeség) témakörébe tartozó cikkekkel, leírásokkal, valamint fejlesztő ötletekkel melyeket otthon lehet végezni, ezekhez ingyenesen letölthető feladatlapokat kapcsolok. Igyekszem a kérések alapján egyénreszabott javaslatokat, tanulási terveket adni a módszertani és etikai lehetőségeket belül. Soksok olyan "játék" vagy játékos feladat létezik ami például nagyban elősegíti a beszédszervek ügyesítését, és otthon anyával is végezhető. Látható lesz az ÖTLETBÖRZE oldalon: milyen egyszerűen "fel lehet dobni", izgalmassá lehet tenni az unalmas tollbamondást, a helyesírási gyakorlatokat.
A családok igenis gyakorolhatnak, gyakoroljanak otthon közösen. Szakember segítségére adott esetben természetesen szükség van, de fel lehet készülni a fejlesztésekre (akkor nem megy értékes idő azzal hogy megtanuljuk például hol van a nyelvünk hegye? vagy hogy hol a fent és a lent?).

A képen a fiam 15 hónaposan brrr-eg, kézzel segítve és anélkül is. Ebben a korban még minden hangot képesek vagyunk létrehozni, később ezt esetleg újra meg kell tanulni.

Üzenetküldés
Kérlek szólj hozzá bármelyik témához, tedd fel kérdésedet itt vagy keress meg e-mailben.

E-mail címed:
Szöveg:Hírek
Kívánságlista

A témákat anyagokat most töltöm fel, igyekszem minél gyorsabban. Szívesen veszem a konkrét kéréseket kérdéseket!

Alapkövek

Alakul az oldal.


Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!